online diary p0sT bY MySelF ^_^: Four hour .

ThEy ThAt i LoVe

ThEy ThAt i LoVe

Khamis, 16 Ogos 2012

Four hour .

ASSALAMUALIKUM ,

HY , lagi 3 hari jea lagi nak Raye ! Excited :)  Actly nak post ayat jiwang dr budak manje nih , tatau pulak die ade bakat terpendam selain menyanyi :p hee~ die kate die buat 4 jam , okey i appreciate it honey :')

PAGE 1 ---->

Awak~ izinkan sya untuk meluahkan rasa . Awak ~ maafkan sya andai kata awak terasa . Sya sedar siapa diri sya . Awak~ sya tahu status diri sya. Awak ~ sya telah cerminkan diri sya ini . Awak~ sya tahu awak menganggap saya tidak lebih dari kawan biase . Awak~ saya hanyalah gagak di rimba , mana mungkin terbang bersama merak kayangan , Awak~ sya tidak mempunyai apa-apa , yang saya ada hanya rase ini , Awak ~ saya memang tidak layak dan tidak sesuai untuk bersame awk , Awak~ saye telah sedaya upaya untuk tidak menganggap awak istimewa , tapi saya tidak berdaya kerna hati kecil ini mengatakan sebaliknya.

PAGE 2 ---->

Awak ~ semakin sye cube melupekan awak , semakin kuat saye mengingati awak , entah kenapa? sye pon tak tahu . Awak ~ saya tidak tahu kenapa awkbegitu dekat di haty saye , awk~ maafkn saye kerana menyukai awk , Awak ~ berdosakah saye kerna menyukai awak ? Awak ~ seandainya ni ketentuan takdir , saye doakan awak berbahagia , Awak~ jika awak masih mengingati sye , andainye sy sudah tiade lagi dalam dunia ni , sedekahkan al-fatihah buat sye . tanda kite pernah kenal semase di dunia ini . Awak ~ terima kasih kerana sudi hadir dalam hidup sye , walaupun untuk seketika . saye tetap bahagia bila mengingati detik2 itu .

PAGE 3 ---->

Walaupun kekadang saya berkecil hati dengan apa yang awk lakukan , tapi sye telah lupekan itu semua , sye telah memaafkan awak , Awak~ jasa dan budi awak tinggi puncak gunung , tidak ada nilai untuk sye membayarnye . Awak~ nak mencari memang tak bertemu , Awak ~ minta halal segala salah dan dose sye , selame mase berguraw sye dengan awk , biarlah kisah-kisah silam menjadi kenangan , akan sye simpan kemas dalam hati sye , Awak~ ? biarlah saye tersiksa , biarlah sye derita . asalkan awak bahagia , asalkan saye tidak menganggu hidup awak , asalkan awak tidak perlu melayan kerenah sye , Awak~ sye doakan yg terbaek untuk awak di dunia mahu pun di akhirat , 

NI PART LAST AWK BAGI , " SALAM RINDU DI ANGIN LALU BUAT MU SAYANG <3 " aww :') sweet biy :* terharu n saya sangat hargai ap yg awak buad nih . love u more then u know :D


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen